Вижте Никол Станкулова гола

Популярният топмодел и тв-водеща Никол Станкулова бе избрана за първата фотосесия на нашумелите напоследък холистични бижута „Рафаил”.

Напомнящата с излъчването си на земен ангел Никол, съвършено пресъздаде творческата идея на арт директора Биляна Хинова и засне неповторими по магнетичност кадри. Известният моден фотограф Енчо Найденов избра за нестандартната фотосесия каменна кариера. Изборът на мястото също не е случаен, а резултат от умишлено търсения контрапункт между необработените груби скали и изящните скъпоценни и полускъпоценни камъни на лечебните бижута. Идеята на фотосесията всъщност е, че за да усетиш силата, която се крие в теб, която те хармонизира и те доближава до любовта и съвършенството, просто трябва да се събудиш.

Бижутата се изработват по модел и селекция на кристалите лично от Розалия Тинкова според принципите на холистичната медицина. Дипломиран в единствения Университет по енергийна медицина и кристалотерапия в Малайзия енергиен лечител, Розалия използва кристали от Индия, о-в Ява, Бали, Китай, Бразилия, Тибет и Тайланд. Всеки модел носи в себе си индивидуален енергиен заряд, помагащ на притежателя си със своята специална лечебна формула.